Zijn je kinderen een dagje vrij van school? Dan is het natuurlijk ontzettend leuk om er met het gezin een dagje op uit te gaan. Eén van de favoriete uitje van veel kinderen, is een dagje naar de dierentuin. Hier kunnen ze namelijk de meeste imposante dieren van dichtbij met eigen ogen bekijken. Daarbij komt ook, dat wanneer je de kinderen al wat ouder hebt, ze prima enkele tientallen meter voor je uit kunnen lopen, op het moment dat jij nog bij de apen staat te kijken en je kinderen alvast naar de tijgers toe willen. Om ervoor te zorgen dat je een onbezorgde dag weg beleefd, hebben we een aantal tips voor je.

Bestel je tickets online

Er is voor kinderen natuurlijk niets zo vervelend als dat je bij het park aankomt en blijkt dat er geen tickets meer verkrijgbaar zijn. Uiteraard is deze kans vrij klein, maar is het wel iets om rekening mee te houden. Je doet er daarom dus ook goed aan om je tickets alvast online te bestellen. Het grote voordeel is namelijk ook, dat je online vaak verschillende acties hebt. Hoe fijn is het dat jij je kaartjes goedkoper krijgt dan aan de kassa. Dus ga jij een dagje naar Ouwehands dierenpark en wil je graag Ouwehands dierenpark korting, dan is het verstandig je kaartjes voortijdig te bestellen.

dierentuin

Vertrek op tijd

Wanneer jij en je gezin in het weekend naar de dierentuin gaan, dan zijn jullie natuurlijk niet de enige. Het is dan dus ook aan te raden om wat eerder te vertrekken. Vooral wanneer je ook nog een eindje moet rijden, kan het natuurlijk altijd zo zijn dat je in de file komt te staan. Nu is dat voor even niet zo erg, maar wanneer je daardoor een uur of misschien zelfs wel twee uur later in het park aankomt, is het alles behalve prettig. Om er dus voor te zorgen dat je optimaal gebruik kunt maken van de openingstijden van het park, is het verstandig iets eerder van huis te vertrekken.

dierentuin

Neem wat lekkers meer

Een dierentuin is natuurlijk ontzettend groot. Vooral wanneer je met de kinderen gaat, is de kans vrij groot dat ze regelmatig vragen om iets te eten en te drinken. Het is namelijk een flinke beproeving al die dieren en dus ook indrukken die ze gedurende de hele dag opdoen. Zorg er dus voor dat je een tas met wat drinken en lekkers meeneemt, zodat ze wanneer ze zin in iets hebben even snel iets kunnen snoepen. Uiteraard is het ook leuk om ergens halverwege de dag ergens te gaan zitten met elkaar. Vooral wanneer je kaartjes met korting voor de Beekse Bergen hebt weten te bemachtigen, ku je het geld dat je bespaart hebt gebruiken voor iets lekkers bij de koffie.